Uw administratie uitbesteden?

Als ondernemer houdt u zich waarschijnlijk liever bezig met ondernemen in plaats van salarisadministratie en juridische vraagstukken. Daarom werken we nauw samen met een SNA keurmerk, NEN 4400-1 en NBBU gecertificeerde specialist op het gebied van payrolling. Zij nemen alle juridische en arbeidsrechtelijke risico’s van u over met betrekking tot uw werknemers.

 

Wat is Payrolling?

Payrollen is het overdragen van het juridisch werkgeverschap aan een payroll-aanbieder. Dat kunt u doen met al uw medewerkers, of alleen met de ‘flexibele schil’.

De dienstverlening van een payroll-aanbieder gaat veel verder dan die van bijvoorbeeld uw accountant, die alleen de salarisadministratie voor u doet.

Onze payroll-aanbieder neemt alle juridische en administratieve handelingen rondom verloning en werkgeverschap van u over. Ook bij ziekteverzuim draagt u vanaf de eerste ziektedag geen kosten meer voor de zieke medewerker en zal onze payroll-aanbieder zorg dragen voor een juiste begeleiding en re-integratietraject van uw zieke medewerker, zoals omschreven in de Wet Verbetering Poortwachter.

U ontvangt periodiek een overzichtelijke factuur. Facturen van instanties als UWV, de belastingdienst, de Arbodienst en instanties voor pensioen- en verzuimverzekeringen behoren hiermee tot het verleden. Zo ook extra hoge personeelskosten in de periode dat het vakantiegeld uitbetaald dient te worden.

Zo weet u als ondernemer precies wat u kwijt bent aan personeelskosten zonder verrassingen achteraf.

Als werkgever blijft u verantwoordelijk voor het aansturen van uw personeel. U bepaalt de hoogte van het salaris, het aantal te werken uren, wel of geen bonus, u doet de beoordelingsgesprekken en regelt alle andere zaken die van belang zijn voor het functioneren van uw medewerkers op de werkvloer.

Voor uw werknemers verandert er dus in feite niets. Er staat alleen een andere naam boven hun loonstrook.

 

De grootste voordelen voor u als werkgever zijn:

 

Indien u gebruik wilt maken van onze specialist op het gebied van payrolling, kunt u dit aangeven bij het toevoegen van een opdracht. Wij nemen dan contact met u op en sturen u een offerte op maat.