Hoe werkt het?

 

1. Formulier invullen
 

Om stages, vacatures of opdrachten aan te bieden via WorkAlert, kun je om te beginnen het formulier Werk aanbieden invullen. Na het invullen van dat formulier, nemen we binnen 24 uur contact met je op.
 

2. Werk aanleveren
  Nadat wij van u de stages, opdrachten of vacatures binnen hebben gekregen, plaatsen we deze zo snel mogelijk voor u online. Studenten, ZZP'ers en werkzoekenden in uw vakgebied ontvangen meteen een melding van de nieuwe opdracht.
 
3. Reacties ontvangen
 

Nu is het wachten op reacties. Zodra u een reactie op uw opdracht ontvangt, krijgt u informatie over deze kandidaat toegezonden. Onder andere zijn/haar situatie (student/zzp/werkloos), opleidingsachtergrond en eventuele beoordelingen van eerdere opdrachtgevers. Dat is waardevolle informatie!
 

4. Kandidaat kiezen
 

Uit de reacties die u heeft ontvangen, kunt u één of meerdere kandidaten selecteren. Van deze kandidaten kunt u de contactgegevens opvragen.

Heeft u een geschikte kandidaat voor uw vacature, stage of opdracht via het platform van WorkAlert gevonden? Dan vragen wij eenmalig een vergoeding. Meer informatie over onze tarieven vindt u hier.
 

5. Aan de slag!
 

Zodra u de contactgegevens van de kandidaat heeft ontvangen, krijgt de kandidaat op zijn beurt ook uw gegevens, zodat u verdere details rechtstreeks met elkaar kunt bespreken.

tip: Wilt u een kandidaat liever niet zelf op de payroll? U kunt uw administratie uitbesteden! Meer informatie daarover vindt u hier.
 

6. Opdracht klaar?
  Is de opdracht afgerond? Dan moet u de werknemer beoordelen. Door uw beoordeling heeft een volgende werkgever direct wat meer informatie over hem of haar. De werknemer krijgt natuurlijk ook de kans om u als werkgever te beoordelen.

 

 

Plaats vrijblijvend een opdracht of vacature!

 

Is het voor u, om wat voor reden dan ook, niet handig dat een werknemer bij u op contract in dienst komt? Wilt u de administratieve rompslomp niet? Of wilt u de risico’s zelf liever niet lopen? Daar hebben we een oplossing voor. Kijk hier hoe u uw administratie eenvoudig kunt uitbesteden.