Hoe werkt het?

 

1. Profiel aanmaken
 

In een paar eenvoudige stappen maak je een profiel aan. Bij het aanmaken van je profiel vul je onder andere gegevens in over je opleidingsachtergrond, je interesses en je werkervaring. Na het invullen van deze gegevens ontstaat er automatisch een online 'WorkAlert CV'.

Tip: Zorg dat je profiel zo compleet mogelijk is ingevuld! Op basis van deze gegevens kiest een opdrachtgever of je wel of niet op gesprek mag komen.
 

2. Op zoek naar werk!
 

Via de pagina stages, opdrachten en vacatures, ga je op zoek naar het werk dat het beste bij jou past. Door je in te schrijven voor een opdracht, ontvangt de opdrachtgever jouw WorkAlert CV. Op basis van deze gegevens wordt je wel of niet uitgenodigd voor een gesprek. 

Binnenkort stel je via het menu "Instellingen" in MyWorkAlert in voor welke stages, opdrachten en vacatures je op de hoogte wilt worden gehouden. Je krijgt dan automatisch een melding van deze nieuwe opdracht.
 

3. Aan de slag!

 

Heeft de opdrachtgever jou gevraagd om de opdracht uit te voeren? Gefeliciteerd! Je kunt nu zo snel mogelijk aan de slag!
 

4. Klaar?
 

Heb je de opdracht afgerond? Dan krijgt de opdrachtgever de mogelijkheid om jou te beoordelen. Je wordt beoordeeld op een aantal vooraf bepaalde competenties. De beoordeling die je van de opdrachtgever krijgt, is zichtbaar in je WorkAlert CV. Uiteraard krijg jij ook de kans om de opdrachtgever te beoordelen. 

 

 

Maak een profiel aan!

 

Tip: Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe projecten, (afstudeer)stages, startersfuncties en overige vacatures?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.